Worki proste z folii LDPE o grubości 0,03-0,04 mm
Uniwersalne worki proste z folii LDPE o grubości 0,03-0,04 mm w naszej ofercie posiadają szerokie zastosowanie w zabezpieczaniu przedmiotów przed zabrudzeniami, uszkodzeniami, a także innymi czynnikami zewnętrznymi podczas przechowywania i transportu. Dostarczamy je w różnych formatach do wyboru. Zapewniamy wysoką jakość w bardzo atrakcyjnej cenie!
2019-02-28, 12:29

Materiał
Do wytworzenia prezentowanych worków prostych wykorzystujemy folię LDPE – folię polietylenową o małej gęstości (low density PE). To tworzywo sztuczne wyróżniające się giętkością, elastycznością i przejrzystością, a także podatnością na zgrzewanie. Folie LDPE używane są powszechnie do produkcji opakowań foliowych.

Worki produkujemy z folii polietylenowej o małej gęstości LDPE o grubości 0,03-0,04 mm zależnie od ich zastosowania.

Główne zalety folii LDPE to:
• przezroczystość
• wytrzymałość
• miękkość
• giętkość i elastyczność także w niskich temperaturach
• bezwonność
• przepuszczalność dla gazów
• niska przepuszczalność dla pary wodnej
• dobra zgrzewalność

Przeznaczenie
Worki proste z folii LDPE posiadają szerokie zastosowanie w pakowaniu różnych artykułów, między innymi papierniczych, kosmetycznych, higienicznych, przemysłowych, chemicznych, odzieżowych.

Dostępne w naszym asortymencie worki proste z folii LDPE są także dopuszczone do kontaktu z żywnością – mogą być używane także do produktów sypkich, zapewniając im skuteczną ochronę przed czynnikami zewnętrznymi i dobrą prezentację.

Najwyższa jakość od firmy SakFol
Nasza firma posiada wieloletnie doświadczenie w produkcji opakowań z folii. W ofercie posiadamy szeroką gamę różnych worków foliowych o szerokim przeznaczeniu. Klienci są dla nas najważniejsi, dlatego każdemu z nich zapewniamy pełną i fachową obsługę w realizacji zamówień.

W razie dodatkowych pytań związanych z naszym asortymentem worków foliowych pozostajemy stale do Państwa dyspozycji – odpowiemy wyczerpująco na każde z nich.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą opakowań foliowych SakFol i zachęcamy do złożenia zamówienia!

sakfol.pl